Suche
  • Fachinformationsdienst für
  • Niederlandistik, Niederlande-, Belgien- und Luxemburgforschung
Suche Menü

Call for Papers [Deadline 31.05.2015]: Congres Werkgroep De Negentiende Eeuw – ‚Amerika!‘ [Amsterdam, 11.12.2015]

Am 11.12.2015 richtet die Werkgroep De Negentiende Eeuw ihren jährlich stattfindenden Kongress in der Universitätsbibliothek Amsterdam aus, dieses Jahr unter dem Titel ‚Amerika!‘. Die Kongressveranstalter bitten hierfür um Beitragsvorschläge. Zitat aus dem Call for Papers:

„(…) De veelzijdige trans-Atlantische relaties tussen Nederland en de Verenigde Staten geven een interessante kijk op de negentiende eeuw. Cultuurhistorici, wetenschapshistorici, sociologen, literatuur- en kunsthistorici hebben zich de afgelopen jaren met dit thema beziggehouden, elk vanuit hun eigen invalshoek. De veelzijdige relaties lenen zich bij uitstek voor (inter-)disciplinaire presentaties. (…)“

Abstracts können noch bis zum 31.05.2015 eingereicht werden. Alle Details erfahren Sie im Call for Papers.

 

Teilen

Schreibe einen Kommentar

Pflichtfelder sind mit * markiert.