Suche
  • Fachinformationsdienst für
  • Niederlandistik, Niederlande-, Belgien- und Luxemburgforschung
Suche Menü

Neue Kennislink-Themenseite: Over taal gesproken

Die populärwissenschaftliche niederländische Website Kennislink bietet unter dem Titel Over taal gesproken eine neue Themenseite zur Allgemeinen und Vergleichenden Sprachwissenschaft an.

Zitat aus der Selbstbeschreibung:

„Taal zit in onze genen en ons brein, vormt onze gedachten en cultuur. Hoe doet taal dat? Welke taaleigenschappen delen alle mensen ter wereld en hoe verschillen we? Dat gaat de meest diverse groep samenwerkende taalwetenschappers ter wereld, Language in Interaction, de komende tien jaar onderzoeken. Gewoon vanuit Nederland, maar soms zullen de onderzoekers ook in Vuurland, of in het regenwoud van Bolivia te vinden zijn. Kennislink gaat verslag doen van deze ontdekkingstocht op de nieuwe themapagina Over taal gesproken.“

 

Teilen

Schreibe einen Kommentar

Pflichtfelder sind mit * markiert.