Suche
  • Fachinformationsdienst für
  • Niederlandistik, Niederlande-, Belgien- und Luxemburgforschung
Suche Menü

Stellenangebot [Münster, 11.06.-24.06.2012]: Niederländischdozent(inn)en

„De WWU Weiterbildung is op zoek naar: Docent Nederlands M/V Fulltime beschikbaar in de periode van 11 juli t/m 24 juli. Wij zijn op zoek naar docenten die op een dynamische, enthousiaste manier Duitse studenten in korte tijd, door middel van een spoedcursus, van niveau A0 naar B2 kunnen brengen ter voorbereiding op het CNaVT examen profiel PTHO. Trefwoorden: dynamisch, enthousiast, stressbestendig, kundig en van aanpakken weten.“ (Zitat aus der Stellenausschreibung der WWU Weiterbildung)

Mehr Informationen: Stellenangebot WWU Weiterbildung (PDF-Datei)

Teilen

Schreibe einen Kommentar

Pflichtfelder sind mit * markiert.