Suche
  • Fachinformationsdienst für
  • Niederlandistik, Niederlande-, Belgien- und Luxemburgforschung
Suche Menü

Neu im Web: Leesmonitor

Aus der Selbstbeschreibung der Website:

„De Leesmonitor geeft een overzicht van actuele en relevante onderzoeksgegevens over de leescultuur, leesbevordering en literatuureducatie in Nederland. De belangrijkste resultaten van toonaangevend nationaal en internationaal wetenschappelijk, sociologisch en marktonderzoek worden op bondige en toegankelijke wijze beschreven. Dat gebeurt aan de hand van zes thema’s: leestijd, leesmotivatie, leesvaardigheid, literaire competentie, digitalisering en basisgegevens over de leesinfrastructuur. De Leesmonitor is een onmisbare kennisbank voor een ieder die geïnteresseerd is in wetenschappelijke informatie over lezen, leesgedrag, leesbevordering en literatuureducatie.“

De Leesmonitor ist eine Initiative der Stichting Lezen. Zur Website …

Teilen

Schreibe einen Kommentar

Pflichtfelder sind mit * markiert.